Blog van Quares

Shopping Foetz-Mondercange verwelkomt A.S.Adventure

Het Quares Retail Fund 2 heeft het genoegen u de komst van een nieuwe huurder in het shopping center te Foetz aan te kondigen. Deze nieuwe huurder is de bekende retailketen, A.S.Adventure. Met deze herontwikkeling zal het huurdersrisico meer gespreid worden en de totale huurinkomsten met circa 4% stijgen. Wij verwachten dat deze win-winsituatie vanaf 21 maart 2014 effectief zal zijn.Lees meer»

Quares Student Housing Fund koopt Kothouse

Vastgoedspecialist Quares heeft haar eerste acquisitie gerealiseerd voor haar nieuwe investeringsfonds Quares Student Housing Fund.

Antwerpen – Vastgoedspecialist Quares heeft onlangs haar eerste pand aangekocht voor de uitbouw van haar nieuwe investeringsfonds rond studentenhuisvesting. Quares speelt hiermee in op het nijpende kamertekort in grote studentensteden als Brussel, Leuven, Gent, Namen of Louvain-la-Neuve, wat al gauw geraamd wordt op meerdere duizenden wooneenheden. In samenwerking met Belfius als plaatsingspartner, lanceerde Quares het niet-beursgenoteerde vastgoedfonds Quares Student Housing Fund.Lees meer»

Bakstenen winkel heeft nog niet afgedaan

Terwijl het berichten regent over consumenten die de bakstenen winkel massaal ruilen voorLees meer»

Quares Retail Fund 2 is 2de grootste geplaatste fonds op basis van eigen vermogen

Dit jaar werden er minder fondsen geplaatst dan in het voorgaande jaar en een aantal fondsen hebben nieuwe beheerders gekregen. Daarbij valt ook op dat de geplaatste fondsen in 2011 gemiddeld kleiner van omvang zijn dan de fondsen geplaatst in 2010.Lees meer»

Genomineerd voor Shopping Awards 2012

Het winkelpand in portefeuille van Quares Retail Fund 2 te Foetz is genomineerd voor de Shopping Awards 2012. In oktober worden de winnaars bekend gemaakt!

Relaas van bezoek aan Rackstore/ retailpark/ Foetz / Luxemburg

Dit relaas wordt enkel gegeven in de vorm van enkele losse opmerkingen, Lees meer»

Nieuwe foto's Giovanni Rana

De werken bij Giovanni Rana zijn bijna afgerond waardoor ze wellicht snel kunnen openen voor het publiek. De laatste nieuwe foto's van deze werken zijn te zien onderaan onze fotoreportage!

Volledig geplaatst

Quares Retail Fund 2 heeft 50% van de aandelen definitief verworven. Op 25 april 2012 werd de uitgifte van de obligatielening door Quares Retail Fund 2 notarieel verleden. Lees meer»

Officiële opening winkels in zicht

De officiële opening van Veritas (22 maart) en Giovanni Rana (14 april) komen steeds dichterbij. Die van Lola & Liza was reeds midden deze maand. Volg onze website van dichtbij voor de meest recente updates!

 

Informatiememorandum beschikbaar

Het informatiememorandum van Quares Retail Fund 2 is beschikbaar. Contacteer ons om het te ontvangen via e-mail of thuis toegestuurd te krijgen.

Lees meer»

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer