Shopping Foetz-Mondercange verwelkomt A.S.Adventure

Het Quares Retail Fund 2 heeft het genoegen u de komst van een nieuwe huurder in het shopping center te Foetz aan te kondigen. Deze nieuwe huurder is de bekende retailketen, A.S.Adventure. Met deze herontwikkeling zal het huurdersrisico meer gespreid worden en de totale huurinkomsten met circa 4% stijgen. Wij verwachten dat deze win-winsituatie vanaf 21 maart 2014 effectief zal zijn.

A.S.Adventure toonde onmiddellijk sterke interesse om een winkel te openen in ons winkelcomplex te Foetz. Het filiaal zal ongeveer 2.000 m2 op de 1ste verdieping van het winkelcomplex huren. Als gevolg daarvan zal RackStore de gehuurde ruimte op de 1ste verdieping verminderen en op termijn de activiteiten volledig terugplooien naar het gelijkvloers. De inrichtingswerken zijn sinds januari ’14 van start gegaan en ten laatste maart 2014 zal de nieuwe A.S. Adventure-winkel operationeel zijn.

A.S.Adventure is een Belgische winkelketen gesticht door Emiel Lathouwers in 1995. A.S. Adventure Groep kende een exponentiële groei en werd door de private-equitygroep Lion Capital in 2007 overgenomen. In 2012 haalde de groep een omzet van € 335 miljoen.

A.S.Adventure verkoopt producten voor de avontuurlijke buitensporter, variërend van fietsen en buitenkledij tot GPS-ontvangers. Het aanbod is opgedeeld in verschillende afdelingen: Reizen & Camping, Fietsen & Lopen, Badmode en Ski & Snowboard. Met meer dan 40 winkels in België, Luxemburg en Frankrijk wil A.S.Adventure met zijn gespecialiseerde kennis en ervaring de actieve buitenmens inspireren. Elke globetrotter, natuurliefhebber of actieve vrijetijdsgenieter kan hiervoor terecht bij A.S.Adventure.

Meer informatie vindt u op de website: www.asadventure.com

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer