Blogs

Shopping Foetz-Mondercange verwelkomt A.S.Adventure

Het Quares Retail Fund 2 heeft het genoegen u de komst van een nieuwe huurder in het shopping center te Foetz aan te kondigen. Deze nieuwe huurder is de bekende retailketen, A.S.Adventure. Met deze herontwikkeling zal het huurdersrisico meer gespreid worden en de totale huurinkomsten met circa 4% stijgen. Wij verwachten dat deze win-winsituatie vanaf 21 maart 2014 effectief zal zijn.Read more»

Bakstenen winkel heeft nog niet afgedaan

Terwijl het berichten regent over consumenten die de bakstenen winkel massaal ruilen voorRead more»

Quares Retail Fund 2 is 2de grootste geplaatste fonds op basis van eigen vermogen

Dit jaar werden er minder fondsen geplaatst dan in het voorgaande jaar en een aantal fondsen hebben nieuwe beheerders gekregen. Daarbij valt ook op dat de geplaatste fondsen in 2011 gemiddeld kleiner van omvang zijn dan de fondsen geplaatst in 2010.Read more»

Genomineerd voor Shopping Awards 2012

Het winkelpand in portefeuille van Quares Retail Fund 2 te Foetz is genomineerd voor de Shopping Awards 2012. In oktober worden de winnaars bekend gemaakt!

Nieuwe foto's Giovanni Rana

De werken bij Giovanni Rana zijn bijna afgerond waardoor ze wellicht snel kunnen openen voor het publiek. De laatste nieuwe foto's van deze werken zijn te zien onderaan onze fotoreportage!

Volledig geplaatst

Quares Retail Fund 2 heeft 50% van de aandelen definitief verworven. Op 25 april 2012 werd de uitgifte van de obligatielening door Quares Retail Fund 2 notarieel verleden. Read more»

Officiële opening winkels in zicht

De officiële opening van Veritas (22 maart) en Giovanni Rana (14 april) komen steeds dichterbij. Die van Lola & Liza was reeds midden deze maand. Volg onze website van dichtbij voor de meest recente updates!

 

Informatiememorandum beschikbaar

Het informatiememorandum van Quares Retail Fund 2 is beschikbaar. Contacteer ons om het te ontvangen via e-mail of thuis toegestuurd te krijgen.

Read more»

Quares Retail Fund 2 in Trends

Deze week staat Quares Retail Fund 2 in Trends en op trends.be

Lees hier de uitgebreide publireportage in het magazine of het artikel op de website van trends.

Read more»

Eerste presentatie Antwerpen

De eerste presentatie te Antwerpen op de Meir is een feit. De opkomst was meer dan voldoende om er een geslaagde eerste avond van te maken. De beknopte maar zeer duidelijke presentatie door Mevr. Desmyter en Dhr. Du Bois werd gevolgd door een aangename drink met culinaire hapjes. We kijken vol verwachting uit naar de volgende presentaties!

Read more»

MAXIMIZE YOUR RETURN ON REAL ESTATE  Copyright © 2012 Quares | SitemapDisclaimer